Jídlo

Poznejte tajemství receptů středomořské kuchyně. Sázíme na sezónní pokrmy připravované z lokálních surovin od italských producentů, kteří sdílí naše ideály a jsou na své produkty náležitě hrdí. Zakládáme si na pestrém menu, které nenudí. Mimo nabídku A la carte, připravujeme každý den rybí a masové speciality.

Antipasti

  • Tris di pesce – scampi, sashimi di tonno, carpaccio d’orata

    CZK 450
    Tris di pesce - scampi, sashimi z tuňáka, carpaccio z pražmy
  • Uovo 62°, crema di Taleggio, carta ai funghi

    CZK 290
    Vejce 62°, krém z Taleggia, houbový papír
  • Capesante, purè di mela e zucca, Calvados, shimeje, ciccioli di iberico

    CZK 390
    Mušle svatého Jakuba, dýňovo-jablečné pyré, Calvados, shimeje, škvarky iberico
  • Battuta di Fassona, chips e espuma al parmigiano

    CZK 370
    Battuta di Fassona, parmazánový chips a espuma
  • Burratina su caponata siciliana

    CZK 280
    Burratina, sicilská caponata
  • Polpo alla griglia, purè di patate, liquirizia, peperone giallo, cavolo rapa

    CZK 420
    Grilovaná chobotnice, bramborové pyré, lékořice, žlutá paprika, kedlubna

Insalate

  • Misticanza, radicchio, tomino, barbabietola, pancetta, pera

    CZK 290
    Misticanza, čekankový puk, sýr tomino, řepa, pancetta, hruška

Pasta

  • Spaghetti carbonara

    CZK 270
    Spaghetti carbonara
  • Gnocchi alla zucca, petto d’oca, pecorino e noci

    CZK 320
    Gnocchi, dýně, husí prso, pecorino, vlašské ořechy
  • Tortelloni al ragù di anatra selvatica, purè di cavolo rosso

    CZK 290
    Tortelloni, ragů z divoké kachny, pyré z červeného zelí
  • Fregola alle vongole e bottarga

    CZK 370
    Fregola, srdcovky, botarga
  • Risotto al Contratto, gambero rosso, polvere di capperi, scamorza, lamponi

    CZK 390
    Risotto al Contratto, gambero rosso, prach z kapar, scamorza, maliny

Secondi

  • Maialino arrosto, purè di topinambur, pera, anice stellato, cavolo nero

    CZK 450
    Pečené selátko, topinamburové pyré, hruška, badyán, cavolo nero
  • Collo di cervo alla Rossini, timballo di zucca, foie gras, madeira

    CZK 690
    Hřbet z jelena Sika alla Rossini, dýňový timbál, foie gras, madeira
  • Coda di rospo “ossobuco”, risotto allo zafferano, gremolata

    CZK 590
    Mořský ďas “ossobuco”, šafránové risotto, gremolata

Carne

  • Black Angus grain fed

    Prime ribeye | USA - Creekstone farms
  • Black Angus Steer

    Cube roll | AUS - Rangers Valley
  • Black Angus grain fed

    Striploin | AUS - Jack’s Creek
  • Bovino adulto

    Fiorentina | IT - Zivieri Massimo
  • Scottona

    Heifer | Italia
  • Wagyu

    Rib eye | AUS - Tajima
  • Omaha beef

    I-bone | US - NebraskaRanch
  • Black angus

    loin strip OXO | US - Star Ranch Angus
  • F1 Wagyu

    Beef cube roll | AUS Agricultural company

Pesce

  • Branzino

    Mořský vlk
  • Orata

    Pražma královská
  • Rombo

    Kambala
  • Scorfano

    Ropušnice
  • St. Pietro

    Svatý Petr
  • Dentice

    Zubatec
  • Galinela

    Štítník
  • Scampi

    Langusta
  • Astice blu

    Humr
  • Ostriche

    Ústřice

Skupinám na sedm osob nabízíme naše skupinové menu nebo degustační večeři na společných oválech.


Informace o obsažených alergenech vám poskytne obsluha na vyžádání.