Jídlo

Poznejte tajemství receptů středomořské kuchyně. Sázíme na sezónní pokrmy připravované z lokálních surovin od italských producentů, kteří sdílí naše ideály a jsou na své produkty náležitě hrdí. Zakládáme si na pestrém menu, které nenudí. Mimo nabídku A la carte, připravujeme každý den rybí a masové speciality.

Antipasti

  • Mozzarella di Bufala, variazione di pomodori, caviale di pomodoro, basilico, olive

    CZK 280
    Mozzarella di Bufala s variací rajčat crudo, tomatový kaviár, bazalka, olivy
  • Capesante marinate, barbabietola, acqua di cocco, té verde

    CZK 390
    Marinovaná mušle Sv. Jakuba, červené řepa, kokosová voda, zelený čaj
  • Tartara di vitello con semi di senape affumicati, capperi, aioli con midollo

    CZK 370
    Tataráček z mléčného telete s hořčičným zauzeným semínkem, kapary, aioly s morkem
  • Lingua di bue sous-vide con lenticchie Beluga, ortaggi, salsa bagna cauda

    CZK 330
    Hovězí jazyk sous-vide s čočkou Beluga, zelenina, bagna couda
  • Polpo alla griglia, peperoni al forno, purè di cannelloni, menta, asparago saltato

    CZK 420
    Grilovaná chobotnice, pečené papriky, chřest, pureé z fazolí cannelini, máta

Insalate

  • Misticanza, vinaigrette al miele con Balsamico, guanciale, mozzarella di bufala

    CZK 290
    Misticanza salát, medový vinegret s balzamikem, guanciale, mozarella di bufala
  • Insalata di rucola con fragole, melograno, formaggio di capra, pistacchi, passion fruit vinegret

    CZK 290
    Rucola salát s jahodami, granátovým jablkem, gratinovaný kozí sýr, pistácie, passion fruit vinegret

Pasta

  • Linguine al gambero rosso, bisque di astice, pomodori datterino crudi, stracciatella, basilico

    CZK 390
    Linguine gambero rosso, humří bisque, čerstvá datterino, straciatella, bazalka
  • Gnocchi con ragù di coniglio, verdura primaverile sous-vide, chips di parmigiano

    CZK 320
    Gnocchi s ragů z králíka, jarní zelenina, parmazánový chips
  • Risotto nero con saute di moscardini, peperoni rossi al forno, tartara di pomodori

    CZK 360
    Risotto Nero, soté z chobotnic moscardini, špenát, rajčata

Secondi

  • Filetto di Ombrina, piselli, peperoni, beurre montè al limone, datterino secchi

    CZK 590
    Filátko z Ombriny, hrášek, papriky, citrónové beurre montè, sušené datterino
  • Petto d’anatra, sous-vide in spezie selvatiche, pak choi, fondo bruno, baby carote

    CZK 520
    Kachní prso sous-vide v divokém koření, pak choi, brambory, tymiánový hovězí fond, baby karotka
  • Costolette d’agnello sous-vide avvolte nei pistacchi, carote gialle, batate

    CZK 690
    Jehněčí kotletky sous-vide obalené v pistáciích, žlutá mrkev, batáty, redukce z červeného vína, cipole

Carne

  • F1 Wagyu

    Beef cube roll | AUS Agricultural company
  • Black angus

    loin strip OXO | US - Star Ranch Angus
  • Omaha beef

    I-bone | US - NebraskaRanch
  • Wagyu

    Rib eye | AUS - Tajima
  • Scottona

    Heifer | Italia
  • Bovino adulto

    Fiorentina | IT - Zivieri Massimo
  • Black Angus grain fed

    Striploin | AUS - Jack’s Creek
  • Black Angus Steer

    Cube roll | AUS - Rangers Valley
  • Black Angus grain fed

    Prime ribeye | USA - Creekstone farms

Pesce

  • Ostriche

    Ústřice
  • Astice blu

    Humr
  • Scampi

    Langusta
  • Galinela

    Štítník
  • Dentice

    Zubatec
  • St. Pietro

    Svatý Petr
  • Scorfano

    Ropušnice
  • Rombo

    Kambala
  • Orata

    Pražma královská
  • Branzino

    Mořský vlk

Skupinám na sedm osob nabízíme naše skupinové menu nebo degustační večeři na společných oválech.


Informace o obsažených alergenech vám poskytne obsluha na vyžádání.